Referenties

Al meer dan 7 jaar professionaliseren wij grote en kleine bedrijven in Nederland.
Van eenvoudige websites tot volledige bedrijfsautomatiseringen

VSDV Transport

Minder administratief werk door automatische tekstherkenning

Van Straalen transport uit Zwaagdijk en De Vries uit Spierdijk zijn ieder oorspronkelijk begonnen als een klein familiebedrijf en nu samen als VSDV Transport. Beide ondernemingen zijn uitgegroeid tot één van de grotere transportbedrijven in Nederland met zowel nationale als internationale transportactiviteiten.

Binnen het concern waren er vele handmatige werkzaamheden voor het invoeren van alle orders/ritten binnen hun eigen systeem. De aanlevering vanuit de klant kon niet verder worden gedigitaliseerd waardoor er veel tijd besteed moest worden voor de verdere verwerking.

M.E. Solutions heeft hierop een online systeem ontwikkeld die d.m.v. tekstherkenning alleen de gegevens eruit filtert die alleen voor VSDV Transport van toepassing is. Na controle worden de gegevens in hun eigen administratiesysteem geimporteerd.

"Door deze vermindering van het handmatig inkloppen van gegevens is er een grote efficiencyslag behaald. Ook is de kans op fouten verminderd en het doorsturen van de gegevens naar de boordcomputers is een positief gevolg.

Het systeem is heel gebruiksvriendelijk opgemaakt zodat elke medewerker eenvoudig weet hoe het werkt. Ook dat is een mooie toegevoegde waarde, kortom, een mooie en kostenbesparende tool voor ons concern"

Dhr. P. Timmermans
Kwaliteitsmanager VSDV Transport

VSDV Transport
Groothandelsmarkt 10
1681 NN Zwaagdijk
T: 0228-587838
E: info@vsdv.nl
I: www.vsdv.nl

 

Wat kunnen wij voor u betekenen?
Geïnteresseerd geraakt door de diverse mogelijkheden die wij bieden?
Neemt u dan gerust vrijblijvend contact met ons op.