Referenties

Al meer dan 7 jaar professionaliseren wij grote en kleine bedrijven in Nederland.
Van eenvoudige websites tot volledige bedrijfsautomatiseringen

Stichting Allure

16 basisschoolwebsites optimaal beheren vanuit 1 systeem

Hoe kun je voldoende overzicht houden over het beheer van 16 websites en voor elke gebruiker (beheerder, ouder, leerkracht) een systeem ontwikkelen die voor iedereen eenvoudig te bedienen is. Een leuke uitdaging en inmiddels al actief voor de gehele stichting!

Vele verschillende gebruikers en wijzigingen over vele basisschool websites. Voor Stichting Allure was het niet eenvoudig om een goede monitoring te hebben over de accuraatheid van de websites. Ook de flexibiliteit van het oude systeem, gebruiksvriendelijkheid en de service vanuit de vorige leverancier lieten te wensen over. Voor Stichting Allure de stap om de mogelijkheden te bespreken met M.E. Solutions.

"Vanuit een orienterend gesprek, opgevolgd door een goede brainstormsessie, resulterend naar 16 websites aangestuurd door één online systeem die voor iedereen zeer gebruiksvriendelijk kan worden bijgehouden. Voor ons als stichting een kleurrijke stap voorwaarts!"

"De samenwerking met M.E. Solutions wordt door elke ICT'er van een basisschool als zeer positief ervaren. Vragen en opmerkingen worden snel beantwoord en we zitten minimaal 2x per jaar bij elkaar om de ervaringen door te nemen en voor het nieuwe jaar een verbeterde websites neer te zetten"


Mevr. M. Looij
Schoolleider De Grosthuizerschool

Stichting Allure
De Veken 207 - C11
1716 KJ Opmeer
T: 0226 - 357230
E: info@stichtingallure.nl
I: www.stichtingallure.nl

 

Wat kunnen wij voor u betekenen?
Geïnteresseerd geraakt door de diverse mogelijkheden die wij bieden?
Neemt u dan gerust vrijblijvend contact met ons op.