Referenties

Al meer dan 7 jaar professionaliseren wij grote en kleine bedrijven in Nederland.
Van eenvoudige websites tot volledige bedrijfsautomatiseringen

SteFoS Foil Solutions

De 3 afdelingen beter gepresenteerd voor meer conversie

Een internationaal bedrijf wat meer te maken krijgt met stevigere concurrentie. Voor SteFoS het moment om meer in te zetten op de online marketing met een nieuwe website als resultaat i.c.m. actieve promotie in binnen- en buitenland.

Een verouderde website, te weinig focus op vindbaarheid voor nieuwe klanten en opkomende concurrentie. Voor M.E. Solutions de uitdaging om in samenwerking met SteFoS de mogelijkheden te bekijken en het bedrijf beter te vertalen en de marketing te verbeteren.

"Door de inzet van een startpagina met de keuze voor een divisie, daaropvolgend alleen informatie over de divisie met goede productinformatie, heeft de klant een betere indruk van het bedrijf en de mogelijkheden. Ook met gebruikmaking van terugkerende contactknoppen kan de klant eenvoudig contact met ons opnemen.

De promotie van SteFoS wordt ook door M.E. Solutions actief ingezet in binnen- en buitenland. Ook de monitoring, terugkoppeling en daarop de verbeteringen worden ook adequaat uitgevoerd. SteFoS heeft zijn doelstelling behaald en kan weer sterk de markt op voor de verkoop van zijn producten"

Mevr. M. Tebberman
Medewerker binnendienst

SteFoS bv
Paardemaat 35
7942 KA Meppel
T: 0522 - 480 887
E: info@stefos.nl
I: www.stefos.nl

 

Wat kunnen wij voor u betekenen?
Geïnteresseerd geraakt door de diverse mogelijkheden die wij bieden?
Neemt u dan gerust vrijblijvend contact met ons op.