Referenties

Al meer dan 7 jaar professionaliseren wij grote en kleine bedrijven in Nederland.
Van eenvoudige websites tot volledige bedrijfsautomatiseringen

Rodako Deuren BV

Dit ERP systeem brengt ons verder

Centralisatie van alle gegevens, bedrijfsprocessen eenvoudig monitoren en direct bedienen, reductie van de administratieve handelingen en optimale helicopterview over het gehele bedrijf.

Enkele belangrijke criteria punten waaraan dit maatwerk ERP systeem voor Rodako Deuren BV moest voldoen.

"Werken met één online systeem voor de binnen- en buitendienst en een klantenportal voor communicatie met de klant. Wij zijn een duidelijke stap verder binnen de gehele organisatie. Er is meer overzicht en er wordt efficiënter gewerkt. Wij merken dat klanten onze klantenportal waarderen. Ze kunnen offertes bekijken, opmerkingen toevoegen, direct accorderen, track & trace van de orders etc. Zij worden hiermee optimaal geinformeerd over de status van hun bestelling bij onze firma.

Ook de monteurs die onderweg inloggen om hun planning en orders te bekijken en bij de afronding van de klus o.a. de klant via de tablet een handtekening laten zetten. Hiermee hebben wij een
drastische verlaging van de papierenstroom, weten wij waar de buitendienst zich op dat moment bevindt en is alles centraal vastgelegd. Ik kan het elk bedrijf aanraden! Waar we ook zijn, er is altijd volledig overzicht over het gehele bedrijf en er kan op tijd worden bijgestuurd indien dit nodig mocht zijn."

Dhr. R. Kuin
Directeur Rodako Deuren BV

Rodako Deuren BV
Koninginneweg 77
1716 DG Opmeer
T: 0226-351151
E: info@rodako.nl
I: www.rodako.nl

 

Wat kunnen wij voor u betekenen?
Geïnteresseerd geraakt door de diverse mogelijkheden die wij bieden?
Neemt u dan gerust vrijblijvend contact met ons op.