Referenties

Al meer dan 7 jaar professionaliseren wij grote en kleine bedrijven in Nederland.
Van eenvoudige websites tot volledige bedrijfsautomatiseringen

Regio Control

Betere vertaalslag voor onze klanten

Te weinig inzicht en helderheid voor de klanten van Regio Control om een goed beeld te vormen voor de vele diensten die zij aanbieden. Voor M.E. Solutions de taak om de online presentatie sterk te verbeteren en meer helderheid te verschaffen.

Een nabijgelegen en grote klant die komt binnenlopen en vraagt of Regio Control iets kan aanbieden voor een bepaald probleem. Een uitdaging wat Regio Control al jaren heeft ondervangen, maar toch niet bekend is bij hun klanten. Voor Pé Veldt (directeur) de aanleiding om eens grondig de marketing onder de loep te nemen.

In samenwerking met o.a. M.E. Solutions is er gekeken naar de huidige vertaalslag van Regio Control, het volledige dienstenpakket en hoe deze vervolgens optimaal kan worden gepresenteerd naar zijn/haar klanten. Het resultaat is de inzet van divisies (beveiliging, alarmcentrale en regionale zorgcentrale) en per divisie alleen informatie tonen die hierop van toepassing zijn. Hierdoor heeft de bezoeker sneller inzicht in de mogelijkheden per divisie en wordt hiermee de conversie (aanvraag diensten) verhoogd.

"In het bijzijn van de nieuwe indeling en per divisie een aparte kleur en uitstraling toe te passen, die ook tevens zijn doorgevoerd op alle brochures, hebben wij meer duidelijkheid geschept naar onze huidige en toekomstige klanten." 

Dhr. P. Veldt
Directeur Regio Control Veldt BV


Regio Control Veldt BV
Breestraat 2
1716 DB Opmeer
T: 0226 - 360260
E: info@regiocontrol.nl
I: www.regiocontrol.nl

 

Wat kunnen wij voor u betekenen?
Geïnteresseerd geraakt door de diverse mogelijkheden die wij bieden?
Neemt u dan gerust vrijblijvend contact met ons op.