Referenties

Al meer dan 7 jaar professionaliseren wij grote en kleine bedrijven in Nederland.
Van eenvoudige websites tot volledige bedrijfsautomatiseringen

Meiboom BV

Betere managementinformatie, minder handelingen en effectievere aansturing

De markt veranderd waar steeds meer bedrijven op moeten schakelen om stabiliteit en groei te kunnen blijven realiseren. Met het volledig bedrijfssluitend ERP systeem kan Meiboom bv hierop in spelen doordat er o.a. meer inzicht komt.

Vele klanten, vele wensen met vele gegevens. Voor Meiboom BV een grote administratieve taak om dit overzichtelijk te houden en de klanten, maar ook het bedrijf snel te kunnen bedienen. Met de aanschaf van dit nieuwe online systeem wordt het bedrijf automatisch geinformeerd over de belangrijkste processen en zijn met enkele kliks de administratieve handelingen afgerond.

"Het is ideaal om een systeem te hebben wat alleen informatie en meldingen genereert die wij het belangrijkst vinden. In één overzicht zien wij alles en kunnen daar nu direct het bedrijf op aansturen en met effect!"

De accountmanagers die in heel Nederland actief zijn kunnen door middel van de tablet bij alle realtime gegevens van de klant. Zaken als afgesloten en lopende offertes en orders, alle contactmomenten en openstaande activiteiten zijn eenvoudig op te vragen en in te zien. Ook het opmaken en vervolgens doornemen van een offerte kan bij de klant op locatie gebeuren. Tevens kunnen alle contactmomenten en nieuwe activiteiten (terugbellen, nieuw bezoek etc.) direct op locatie met de tablet worden aangemaakt zodat hiermee de relatie met de klant optimaal blijft.

"Ons totale bedrijfsproces van offertes, orders, magazijn, planningen, activiteiten, facturatie en management is in één online systeem ondervangen en daarbij de toevoeging van een klantenportal. Elk contactmoment (dus ook online vragen) worden centraal vastgelegd en beantwoordt middels dit systeem. En in deze tijd is het ideaal, dat waar je ook bent, je volledig overzicht hebt van je bedrijf en sneller kunt schakelen. 


Wij zijn erg blij met de samenwerking met M.E. Solutions! Het analyseren, verbeteren van processen, het volledig meedenken, de uitvoering en daarbij het enthousiasme heeft ons duidelijk een stap verder gebracht, klasse!"

Dhr. B. Meiboom 

Mede-directeur Meiboom bv

Meiboom Aerosol Adhesives B.V.
Celsiusstraat 24
1704 RW Heerhugowaard
T: 072 - 540 57 77
E: info@meiboom.eu
I: www.meiboom.eu

 

Wat kunnen wij voor u betekenen?
Geïnteresseerd geraakt door de diverse mogelijkheden die wij bieden?
Neemt u dan gerust vrijblijvend contact met ons op.