Referenties

Al meer dan 7 jaar professionaliseren wij grote en kleine bedrijven in Nederland.
Van eenvoudige websites tot volledige bedrijfsautomatiseringen

Leasevisie

Meer inzicht in de beleving van klanten en daarop verbeteren

De klanten op een eenvoudige en snelle manier ondervragen over verschillende aspecten van het bedrijf. Met het enquêtesysteem van M.E. Solutions heeft Leasevisie binnen een handomdraai een professionele enquête opgemaakt met open-, meerkeuze- en cijfervragen.

Alle enquêtes kunnen snel (binnen 30 sec.) door de klanten worden ingevuld dankzij de gebruiksvriendelijke enquêtes met sleepfuncties. Hierdoor creëert u tevens een hoge response (90%!) waarmee voldoende feedback van de klanten wordt ontvangen. Met het resultatenoverzicht ziet u op eenvoudige wijze alle uitslagen en kunt u desgewenst ook op klantniveau informatie vergaren.

Volledig geautomatiseerd, dus minimale input en maximale output!
Het online enquêtesysteem is volledig geautomatiseerd zodat minimaal input hoeft te zijn voor maximale performance. Het gehele klantenbestand kan eenvoudig worden bijgewerkt met een simpel importbestand, er wordt netjes bijgehouden wie welke enquête al heeft gehad, ingevulde enquetes worden netjes verwerkt in het resultatenoverzicht, slechte beoordelingen worden geparkeerd en kunt u apart doornemen ter verificatie. Indien er enquêtes zijn ingevuld krijgt u ook 1x per dag een mail toegestuurd dat er nieuwe beoordelingen zijn. Hierdoor hoeft u niet elke dag in te loggen, makkelijk toch?

Dit zegt de Klant: klantentevredenheidsplatform
Diverse bedrijven zetten de uitslagen ook in om hun uitslagen te promoten voor hun hoge klantentevredenheid. Door een enquête in te zetten over de algemene bedrijfsvoering van het bedrijf, kunt u met deze uitslagen uw eindcijfer en alle reviews van klanten apart promoten op uw website, social media, nieuwsbrief of andere uitingen.

Maak van uw klant een ambassadeur en door promotie haalt meer uit uw klanttevredenheid! (emerce.nl: 53% van de meningen wordt gebruikt bij het aankoopproces!)

Dit zegt de Klant wordt apart ingezet als onafhankelijk klanttevredenheidsplatform. Zie ook: ditzegtdeklant.nl


LeaseVisie bv
Smaragdweg 12
1812 RJ Alkmaar
T: 072 - 541 07 77
E: info@leasevisie.nl
I: www.leasevisie.nl

 

Wat kunnen wij voor u betekenen?
Geïnteresseerd geraakt door de diverse mogelijkheden die wij bieden?
Neemt u dan gerust vrijblijvend contact met ons op.