Referenties

Al meer dan 7 jaar professionaliseren wij grote en kleine bedrijven in Nederland.
Van eenvoudige websites tot volledige bedrijfsautomatiseringen

Hessing Supervers BV

Volledige sollicitatieprocedure vereenvoudigd

Teveel onderlinge communicatie, papierenstroom en te weinig overzicht voor een betere afhandeling van de vele sollicitanten binnen het grote concern van Hessing Supervers BV. Voor ons de uitdaging om dit proces sterk te verbeteren en de diverse vestigingen optimaal te laten samenwerken

Een sterk groeiend bedrijf met steeds meer nieuwe en wisselende functies. Door steeds meer en verschillende vacatures met vele sollicitanten kwam er toename in de communicatie op alle fronten. Intern viel er op dat door deze toename er teveel tijd verloren ging op gebied van interne en externe communicatie en er minder overzicht was.

Voor Hessing Supervers hebben wij, in overleg met de gebruikers, een online systeem bedacht die al deze facetten hebben ondervangen. Elke vestiging kan eenvoudig zijn vacatures aanmaken en promoten, waarbij de sollicitaties met bijlages via het systeem kunnen worden ontvangen.

Door gebruikmaking van statussen weet elke gebruiker in welke fase de sollicitant zich bevindt wat overbodige communicatie voorkomt. Binnen deze statussen heeft de gebruiker de mogelijkheid om eenvoudig sollicitanten uit te nodigen, waarbij ook de sollicitant de mogelijkheid heeft tussentijds digitaal bepaalde gevraagde documenten aan te leveren en te uploaden.

Vanuit een probleem werkend naar een oplossing binnen ons concern! Door de samenwerking hebben we een sluitend systeem weten te ontwikkelen die ons bedrijf verder heeft verbeterd. Wij zijn er erg blij mee en ook de goede service na de oplevering mag genoemd worden!

Mevr. M. Laaij

Personeelszaken

Hessing Supervers BV.
Nieuwmarkt 8
1681 NP Zwaagdijk-Oost
T: 0228 - 56 12 24
E: info@hessingsupervers.nl
I: www.hessingsupervers.nl

 

Wat kunnen wij voor u betekenen?
Geïnteresseerd geraakt door de diverse mogelijkheden die wij bieden?
Neemt u dan gerust vrijblijvend contact met ons op.