Referenties

Al meer dan 7 jaar professionaliseren wij grote en kleine bedrijven in Nederland.
Van eenvoudige websites tot volledige bedrijfsautomatiseringen

Hessing Narrowcasting

Uniek online systeem, stabiel en gebruiksvriendelijk

Een bestaand systeem die niet voldeed aan hun verwachting, niet gebruiksvriendelijk, hoge onderhoudskosten en teveel storingen. Aan M.E. Solutions de vraag om een gebruiksvriendelijk narrowcasting systeem te ontwikkelen, tegen lage (onderhouds)kosten en met minimale storingen.
Het resultaat is daar!

Aan de hand van de ervaringen van het huidige systeem, hun nieuwe wensen en onze visie is een online narrowcastingssysteem ontwikkeld. Door de gebruiksvriendelijke bediening, opties om per TV scherm aparte informatie te tonen en diverse schermopties (teksten, foto's, filmpjes, verkeer, weer etc.) sluit dit systeem volledig aan hun wensen.

"De hoeveelheid schermen maakt niet uit alsmede het aantal gebruikers, ook het bedieningsgemak en de diverse mogelijkheden die het online systeem biedt zijn wij zeer te spreken over. Wij hebben maar 1x storing gehad, maar dit was vanwege een grote stroomuitval!

Een stabiel en betrouwbaar systeem waarbij wij tevens enorm kunnen besparen op onze onderhoudskosten! Ook de goede service en persoonlijk contact waarderen wij zeer en is ook één van de redenen dat wij óók dit project bij M.E. Solutions hebben neergelegd."

Dhr. J. Spruit
Projectleider Hessing Supervers BV

Hessing Supervers BV
Nieuwmarkt 8
1681 NP Zwaagdijk-Oost
T: 0228-561224
E: info@hessingsupervers.nl
I: www.hessingsupervers.nl

 

Wat kunnen wij voor u betekenen?
Geïnteresseerd geraakt door de diverse mogelijkheden die wij bieden?
Neemt u dan gerust vrijblijvend contact met ons op.