Referenties

Al meer dan 7 jaar professionaliseren wij grote en kleine bedrijven in Nederland.
Van eenvoudige websites tot volledige bedrijfsautomatiseringen

Deurstore.nl

Een webshop, minimale kliks en optimale bezoekersflow

Een deurenvereniging van 12 bedrijven in heel Nederland die een goede stap willen maken voor online verkoop van deuren. Een uitdagend online product, maar i.c.m. de mogelijkheid om de deur offline te bekijken en op te halen, een grote kans om succesvol te worden.

Ieder bedrijf moet met zijn tijd mee en daarmee ook de focus op het meer en beter aanbieden van zijn of haar producten online. Eén van de grotere deurenvereniging van Nederland wil ook meer anticiperen op de verandering van de markt, ook al wetende dat de online verkoop van deuren een grote uitdaging zal zijn.

"Een deur alleen online verkopen is echt een uitdaging, maar door de combinatie die wij bieden om de deur ook offline te zien en te bestellen zal een goede combinatie zijn. Ook het vertrouwen voor de klant dat zij de optie hebben zal het bestelproces ten goede komen"

Middels een goede brainstormsessie en ervaring(en) uit de internetwereld rond de deurenbranche is er een professionele webshop opgezet die met:

  • Minimale kliks
  • Optimale trechtervorm
  • Snelle selecties
  • Juiste kleuren en plaatsing van foto's en aanbiedingen
  • Vele betaalmogelijkheden
  • Concurrende prijzen

de online markt bestormd en nu de on- en offline klanten kan bedienen. In combinatie met de promotie van o.a. Google Ad Words wordt de webshop via verschillende kanalen gevonden door nieuwe en bestaande klanten.

"Er is goed over de gehele webshop nagedacht en via het gebruiksvriendelijke CMS kunnen wij de webshop heel makkelijk bijhouden, de order- en betalingstroom monitoren en beheren en de communicatie met de klanten simpel kan worden uitgevoerd. Tijdens dit gehele traject blijven wij ontwikkelen in dit online concept en helpt M.E. Solutions ons met verdere online marketing"


Erkend Deuren Specialist
Deurenvereniging

Xenonweg 33
3812 SZ Amersfoort
T: 033-455 55 54
E: info@doors-online.nl
I: www.doors-online.nl

 

Wat kunnen wij voor u betekenen?
Geïnteresseerd geraakt door de diverse mogelijkheden die wij bieden?
Neemt u dan gerust vrijblijvend contact met ons op.