Offertesysteem

Een tijdrovende klus, het opmaken van offertes voor uw klanten. Met ons offertesysteem nemen wij dit graag voor uw uit handen!

Offertes opmaken en versturen voor klanten is een tijdrovend onderdeel binnen uw bedrijfsvoering. M.E. Solutions biedt voor u diverse mogelijkheden om dit voortaan eenvoudiger en sneller te laten doen door het online offerte systeem.

 

Een klant kan online zijn offerte samenstellen

Via uw eigen website kan een klant de volledige offerte of zoveel mogelijk zijn eigen offerte samenstelllen. Hierdoor doet de klant het meeste werk al voor u wat u aanzienlijk in tijd scheelt. Sommige bedrijven kiezen ervoor om direct de klant zelf de offerte aan te laten maken zodat zij precies weten wat ze kwijt zijn. Andere bedrijven kiezen er weer voor om de offerte in het systeem te laten zetten, waarna zij zelf nog diverse aanpassingen kunnen maken. Met één druk op de knop kunnen zij dan de offerte versturen en/of afdrukken.

 

Offerte geheel in eigen huisstijl

Uw online offerte kan geheel in eigen huisstijl worden ontworpen. Hierdoor bent u niet genoodzaakt om de offerte nog op apart offertepapier af te drukken maar meteen digitaal te verzenden. Makkelijk toch?

Neem vrijblijvend contact met ons op of bekijk eens enkele referentieprojecten van
M.E. Solutions. Zo maakt u al eenvoudig kennis met referenties van enthousiaste klanten!