Nieuwsbriefsysteem

Zeer gebruiksvriendelijk, minimale SPAM en optimale informatie vanuit uw lezers. U wilt uw doelgroep toch ook beter leren kennen?

Tegenwoordig bezoeken vooral bestaande klanten niet meer actief uw website, maar dient u ervoor te zorgen dat deze klanten worden geprikkeld om dit wel te gaan doen. 
Juist! Met een professionele nieuwsbrief! U wilt toch ook graag uw klanten inlichten over uw nieuwste of verbeterde producten, diensten of ander nieuws?

 

Snel en gemakkelijk nieuwsbriefsysteem

Met het gebruiksvriendelijke nieuwsbriefsysteem kunt u eenvoudig snel en gemakkelijk een nieuwsbrief opmaken en versturen. U heeft de mogelijkheid om te kiezen uit verschillende ontwerpen om de juiste vertaalslag naar u ontvangers te maken. Door het makkelijk importeren van alle e-mailadressen, waarbij het systeem goed bijhoud welke nieuwe e-mailadressen zijn (voorkoming dubbele) kunt u makkelijk uw systeem up-to-date houden.

 

Minimale SPAM

In het nieuwsbriefsysteem is een speciale SPAM filter ingebouwd, die zorgt draagt dat alle nieuwsbrieven op een organische manier worden verstuurd. Hierdoor kunt u ervan op aan dat alle nieuwsbrieven aankomen en er minimaal nieuwsbrieven 'worden tegengehouden'.

 

Resultaten: meer informatie uit uw doelgroep = actie!

De beste toevoeging aan het nieuwsbriefsysteem zijn de resultaten. Door een actieve meting kunt u veel meer informatie uit uw doelgroep vandaan halen. In het resultatenoverzicht kunt u het gedrag van de lezer bekijken en daarop anticiperen voor een contactmoment of de volgende nieuwsbrief hier meer op aan te sturen. Hierdoor bent u actief bezig om meer aan te sluiten aan het gedrag van uw lezer met alle positieve gevolgen van dien.

Neem vrijblijvend contact met ons op of bekijk eens enkele referentieprojecten van
M.E. Solutions. Zo maakt u al eenvoudig kennis met referenties van enthousiaste klanten!