Enquetesysteem

Door de persoonlijke en laagdrempelige benadering en ervaring,
kiezen steeds meer bedrijven voor M.E. Solutions

Uw klanten op een eenvoudige en snelle manier ondervragen over verschillende aspecten van uw bedrijf. Met het enquêtesysteem van 
M.E. Solutions heeft u binnen een handomdraai een professionele enquête opgemaakt met open-, cijfer en meerkeuzevragen.

Alle enquêtes kunnen snel (binnen 30 sec.) door uw klanten worden ingevuld dankzij de gebruiksvriendelijke enquêtes met sleepfuncties. Hierdoor creëert u tevens een hoge response (90%!) waarmee u voldoende feedback krijgt van uw klanten. Met het resultatenoverzicht ziet u op eenvoudige wijze alle uitslagen en kunt u desgewenst ook op klantniveau informatie vergaren.

Volledig geautomatiseerd = minimale input, maximale output!

Het online enquêtesysteem is volledig geautomatiseerd zodat u minimaal input hoeft te leveren voor maximale performance. Het gehele klantenbestand kunt u eenvoudig bijwerken met een simpel importbestand, er wordt netjes bijgehouden wie welke enquête al heeft gehad, ingevulde enquetes worden netjes verwerkt in het resultatenoverzicht, slechte beoordelingen worden geparkeerd en kunt u apart doornemen ter verificatie. Indien er enquêtes zijn ingevuld krijgt u ook 1x per dag een mail toegestuurd dat er nieuwe beoordelingen zijn. Hierdoor hoeft u niet elke dag in te loggen, makkelijk toch?

 

Dit zegt de Klant: klantentevredenheidsplatform

Diverse bedrijven zetten de uitslagen ook in om hun uitslagen te promoten voor hun hoge klantentevredenheid. Door een enquête in te zetten over de algemene bedrijfsvoering van het bedrijf, kunt u met deze uitslagen uw eindcijfer en alle reviews van klanten apart promoten op uw website, social media, nieuwsbrief of andere uitingen.

Maak van uw klant een ambassadeur en door promotie haalt meer uit uw klanttevredenheid!
(emerce.nl: 53% van de meningen wordt gebruikt bij het aankoopproces!)

Dit zegt de Klant wordt apart ingezet als onafhankelijk klanttevredenheidsplatform. Zie ook: ditzegtdeklant.nl

 

Neem vrijblijvend contact met ons op of bekijk eens enkele referentieprojecten van
M.E. Solutions. Zo maakt u al eenvoudig kennis met referenties van enthousiaste klanten!